Дома > Вести > Вести од компанијата

Набљудување за меѓународната изложба на орална медицинска опрема во Јужна Кина од Joident

2023-03-29

За време на Dental South China, од 23-ти до 26-ти февруари, Joident учествуваше на 28-та меѓународна изложба и технички семинар за орална медицинска опрема во Јужна Кина и заврши добра работа. Има добри шанси за Joident да го сподели набљудувањето и искуството за изложбата. Еве ги информациите.


1. Изложба „Што е Стоматолошка Јужна Кина“.

Во зоната Ц на Изложбениот салон за увоз и извоз на стоки во Кина, Гуангжу, изложбената површина е 55000 ㎡, бројот на 9 ㎡штандови е 2537, а вкупните излагачи се 839.


2. Што е со посетителите? Кои се тие? Од каде се тие?

Еве ја статистиката од официјалната платформа. 30,92% од нив се приватна болница/клиника, 16,55% од нив се производители, 14,29% од нив се трговски дилери, 10,59% од нив се стоматолошка болница, 7,31% од нив се стоматолошки софтвер или стоматолошка обука итн.832% 2. дека од провинцијата Гуангдонг (со исклучок на Гуангжу), 32,29% се од други провинции, 39,39% се од Гуангжу.


3. Што е со 839-те изложувачи?

Фактот на 839 изложувачи го покажува економското закрепнување и развој во стоматолошката индустрија. Според официјалната статистика, 694 кинески изложувачи, 118 странски изложувачи, 27 Хонг Конг, Макао и Тајван. Опфаќа стоматолошки инструменти, опрема, материјали, софтвер за управување, наставни материјали, мебел, опрема за обработка на фармацевтски и протези, стерилизација и дезинфекција/сензорна контрола или производи за нега и други производи.



4. Еве неколку фотографии за Стоматолошката изложба во Јужна Кина од официјалната веб-страница.

Слика која го покажува фактот на жива атмосфера во Стоматолошката изложба во Јужна Кина.



Слика за судирот на идеи и технологија во индустријата за дентална медицина.


 

5. Интервјуирајте со посетител

A visitor who has visited the exhibition for four years said that although he has been there many times, each time it gives him a new shock. "This exhibition is particularly well organized, and it is the first one after the epidemic in three years. There are more exhibitors and doctors. To my surprise, the exhibitors brought a lot of new equipment, and there are not a few "big difference" from the previous equipment, such as laser, which is not particularly new technology, can also have "pen" integrated innovative design, and a series of domestic self-locking bracket, such as Hua Wen, Pute, Ouqing, are obviously better in material selection and technology. And a better comfortable correction experience for patients."


6. Joident, Излагач во  Стоматолошка изложба во Јужна Кина

Во B01, Hall 14.2, Joident Electronic Technology Co., Ltd., која е претпријатие, нејзините клиенти се во повеќе од 80 земји и региони во светот со производот на Dental Digital Autoclave /Dental Small Steam Sterilizer/ Dental Medical Ultrasonic Cleaner /Дентална машина за заптивање /Стоматолошки дестилатор за медицинска вода итн.

Еве ја сликата од приказот на Joident на изложбата Dental South China.


7. Степенот на популарност на Joident

За време на изложбата, многу лекари и дистрибутери од различни земји дојдоа да го посетат нашиот штанд кои се исклучително заинтересирани за нашите производи и сакаат да склучат договор со Joident.



Соочувајќи се со сцената на гужвата и метежот и страста од лекарите и дистрибутерите, Joident има професионален тим да ги забавува посетителите од целиот свет. @Joident.com. И само одете на www.autoclave-manufacturers.com.

 

 

 

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept